До головної...

Вітання ЖКГ


Антон Коноваленко


Додаток 44

У кiнець |  Повернутись...

ЖКГ — Громадянам


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

"АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ "КИЇВВОДОКАНАЛ"

РОЗРАХУНКОВИЙ ДЕПАРТАМЕНТ

вул. Електротехнічна, 16, м. Київ-217, 02222

тел./ф. +38 (044) 515-10-55, тел. +38 (044) 515-13-16

код ЄДРПОУ 03327629

№12225/8/8/02-18 від 19.11.2018 р.

На № не вказано від не вказано

П.І.Б.

Адреса

Шановний Їм‘я та по Батькові!

У ПрАТ "АК "Київводоканал" (далі Товариство) розглянуте Ваше звернення від 03.11.2018 щодо коригування нарахувань за надані послуги з відведення гарячої води за адресою: вул. ***, буд. ***, кв. ***. За результатами розгляду та в межах своєї компетенції повідомляємо.

Товариство у своїй діяльності керується чинним законодавством України і діє виключно відповідно до його положень, своєї компетенції та повноважень.

Нарахування за надані послуги з централізованого постачання та відведення холодної води, відведення гарячої води по Вашій квартирі повинні проводитися згідно з показниками квартирних приладів обліку води відповідно до діючих тарифів, переданих у попередньому місяці.

Законом України від 22.06.2017 №2119-VIII "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання" визначено обов'язок споживачів щомісяця надавати виконавцю послуг показання квартирних приладів обліку води, за якими повинні проводитися нарахування за послуги з централізованого холодного водопостачання та холодного і гарячого водовідведення.

Оскільки показники квартирного засобу обліку гарячої води Вами передавалися нерегулярно, Товариство змушене було формувати рахунки на сплату за спожиті послуги з відведення гарячої води з врахуванням середніх показників.

Наголошуємо, що виконавцем послуги з постачання гарячої води є КП "Київтеплоенерго", а Товариство стягує плату лише за її відведення.

Відповідну інформацію про обсяги використаної гарячої води (у тому числі відсутність споживання та користування послугою при наявності встановленого бойлера) необхідно надавати до Товариства щомісячно, навіть якщо показники лічильників не змінюються.

Згідно Вашого звернення фахівцем Товариства по особовому рахунку № 1068371431 проведено коригування нарахувань за послуги з відведення гарячої води за квітень, вересень та жовтень 2018 року на суму 99,79 грн., яке буде відображено в повідомленні на сплату за листопад 2018 року

Станом на 12.11.2018 по Вашому особовому рахунку після проведеного коригування нарахувань заборгованість за послуги з централізованого постачання холодної води та відведення гарячої води складає 77,00 грн., без врахування нарахувань за листопад 2018 року

Відповідно до частини 3 статті 20 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" до обов'язків споживачів входить, зокрема укладення договору на надання житлово-комунальних послуг, оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом. Із заявою про укладання прямого договору на надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення власник квартири № *** до Товариства не звертався.

Враховуючи вищезазначене, для укладання договору про надання послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення Вам необхідно звернутись до найближчих сервісних центрів Шевченківського району комунального концерну "Центр комунального сервісу" за адресами: вул. Довженка, 10, вул. Мала Житомирська, 16/3, вул. Естонська, 5, вул. Ярославів Вал, 19 або до Центру обслуговування споживачів Товариства за адресами: просп. Г. Сталінграда, 14-Ж, вул . Електротехнічна, 16.

Для підписання договору необхідно надати копію паспорту; копію документів, що підтверджують право власності на квартиру; копію довідки про присвоєння ІПН, документи, що підтверджують право на пільгу (пільгове посвідчення) при наявності, копії паспортів лічильників, інформацію про проведення метрологічної повірки при необхідності, останнє повідомлення на сплату послуг води, мешканцям необхідно регулярно надавати показники лічильників та сплачувати щомісячно за послуги до 20-го числа. У випадку відсутності користування послугою, необхідно передавати нульове споживання, зазначаючи однакові значення поточних і попередніх показників.

Термін передачі показників — з 10 числа і до кінця місяця передавати покази лічильників холодного та гарячого водопостачання.

Оберіть для себе будь-який зручний спосіб:

— через "Особистий кабінет";

— на сайті. Vodokanal.kiev.ua -> Лічильники -> Надати показники;

— за допомогою мобільних додатків "Vіbег" і "Те1еgrаm", приєднавшись до паблік аккаунту Київводоканал;

— через графу у платіжному повідомленні "Для нарахування на наступний місяць";

— у сервісних центрах ЦКО http://cks.com.ua/service-centers/;

— за телефоном контактного центру ЦКС: 247-40-40 та Товариства 202-02-02.


С повагою, Директор, Підпис, Ініціали, Прізвище

Виконавець, Прізвище, Ініціали

т. 277-20-30